Sayfama hoşgeldin. Ben psikoterapist Gülçin Bulut.
Umarım değerli bilgi ve hizmetlerle sana anlamlı bir katkı sağlayabilirim.

Hakkımda

Manchester’da yaşayan ve 10 yıldan fazla deneyime sahip bir Psikoterapistim. Her yaştan yetişkin için kapsamlı psikolojik değerlendirme ve terapi hizmeti sunuyorum. Deneyim zenginliğim ile, CBT ve Birey Odaklı Terapi dahil olmak üzere çeşitli terapötik yaklaşımlarla çalışıyorum. Salford Üniversitesi’nden Psikolojik Danışmanlık İleri Düzey Diplomaya, Psikoterapi Lisansına ve Bilişsel Davranışçı Terapi’de Yüksek Lisansa sahibim. Depresyon, anksiyete, stres, mükemmeliyetçilik, yas, panik atak ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli psikolojik ve duygusal sorunlarla ilgili terapi ve destek sunuyorum, Koronavirüsün neden olduğu mevcut sağlık krizi nedeniyle, yüz yüze tüm seanslar iptal edildi. Skype, Zoom ve WhatsApp üzerinden seanslara devam etmekteyim. Randevu almak için veya sorularınız varsa lütfen benimle iletişime geçin.

Hayat zorlayıcı olabilir

Hepimizin hayatı gitgide her zamankinden daha telaşlı hale geliyor. Bugünün dünyasında sayısız fırsatlar karşımıza çıkarken, öte yandan çeşitli zor durumlarla da başa çıkmamız gerekiyor. Derinden rahatsız edici, hayat değiştiren bir olay yada bunun aksine küçük görünen problemlerin hepsi üst üste binince oldukça ağır gelebilir. Bu durum, arasıra yaşanan hoş olmayan hislerle başlayıp sürekli sorunlarla boğuşulan oldukça zor dönemlere dönüşebilir. Bir karanlığa düşmüş gibi hissedebilir ve bununla nasıl başa çıkacağınızdan emin olamayabilirsiniz. Bazı kişilerin bu alanlarda destek ve rehberlik almasının zor bir adım olabileceğini tamamen anlıyorum. Ama bu tip zorluklarla tek başınıza mücadele etmek zorunda değilsiniz. Ben bunun için buradayım ve size her adımda en profesyonel ve etkili biçimde yardım etmeye hazırım.

Size hangi konularda yardımcı olabilirim

Karşılaşmakta olduğunuz çeşitli zorluklar olabilir. Örneğin, kaybolmuş hissediyor ve sebebini tam olarak belirleyemiyor olabilirsiniz. Büyük bir yaşam değişiminden geçiyor yada tükenmiş hissediyor olabilirsiniz ve bunlarla daha etkili bir şekilde başa çıkmak isteyebilirsiniz. Örnekler sayısız olabilir. Bu zorluklar baskı, istismar, adaletsizlik ve travma kaynaklı olabilir. Gerçek şu ki yalnız değilsiniz. Bu süreçte size destek olabilirim. Zorlukların nereden geldiğini beraberce bulabilir, mümkün olan en iyi ve sürdürülebilir sonuçları elde etmek için terapi sürecine ve hangi adımları atacağımıza birlikte karar verebiliriz. 

Yaklaşımımı tamamen kişiye özel uyarlıyorum ve her kişi için özel bir terapi planı geliştiriyorum. İşte size yardımcı olabileceğim alanlar:

Boşanma, işsizlik veya emeklilik

İşle ilgili stres, kariyer planlama ve hedef belirleme

Kişiler arası zorluklar

Yas ve kayıp

Olumsuz düşünceler

Öfke kontrolü

Depresyon

Anksiyete ile bağlantılı konular: Sağlık anksiyetesi, obsesif kompulsif bozukluk, genel anksiyete bozukluğu, sosyal fobi veya spesifik fobiler

Travma sonrası stres bozukluğu

Düşük özsaygı ve özgüven sorunları

Erteleme ve düşük motivasyon

Romantik ve cinsel konular

İletişim

Yaşadıkları çeşitli zorluklar ve aksiliklerle ilgili olarak hayatın her kesiminden farklı bireylere başarıyla hizmet edebildim. Uzmanlık alanlarımdaki en son bulgular ve gelişmelerle beraber tam donanımlı kalmak için kendimi sürekli eğitmeye ve geliştirmeye devam ediyorum. Tüm iletişimlerimde yüksek mesleki ve etik standartlara sıkı sıkıya bağlı kalmaya özen gösteriyorum. Tüm bilgi, deneyimim ve profesyonelliğimle sizlere yardım sunmak için buradayım. Lütfen iletişime geçmekten çekinmeyiniz.